Min Bröllopssajt

Inbjudningskort och andra trycksaker till bröllopet

Hos Min Bröllopssajt kan du få allt på ett ställe, både hemsida och matchande kort av olika slag som behövs till bröllopet.

Visst är det roligt att få ett Save the date kort i brevlådan eller en inbjudan till bröllop. Ett fint kort får stå framme och som en påminnelse om något roligt att se fram emot speciellt när det gäller något så trevligt som bröllop. Men det finns även andra trycksaker som bidrar till en fin inramning till bröllopet och förenklar för gästerna.

Låt korten och trycksakerna matcha er hemsida eller tvärtom. Här presenterar vi olika trycksaker och vad vi kan hjälpa till med.

Innan bröllopet

Save the date kortet eller inbjudningskortet är det första intrycket era gäster får angående ert bröllop. Många gånger kommer informationen som en överraskning. Delad glädje är dubbel glädje och det är spännande att få samla familj och vänner vid ett och samma tillfälle. Låt designen spegla er stil och det bröllop ni bjuder in till.

Save the Date

Ett Save the date kort kan skickas i god tid för att förbereda släkt och vänner på att en inbjudan kommer.

Det är speciellt viktigt om bröllopet ska äga rum undersemestertider. Kortet kan skickas ut i samband med att ni skapar er hemsida. Då har ni gott om tid att jobba med hemsidan innan det är dags att skicka ut inbjudan. Hemsidan är inte sökbar på Google förrän ni väljer att den ska kunna hittas.

Inbjudningskort

Inbjudan till bröllopet skickas traditionellt ut några månader i förväg med svarsdatum cirka tre veckor innan bröllopet. Många skickar långt tidigare men tänk på att det kan vara svårt för gästerna att veta om de kan komma eller inte om bröllopsinbjudan skickas alltför tidigt.

På inbjudningskortet skriver ni förstås in webbadressen till er hemsida på MinBröllopssajt.se. Om ni vill kan ni på ett enkelt sätt komplettera med QR-kod som gästerna kan scanna för att komma till hemsidan.

Bröllopsdagen

Till självaste bröllopsdagen kan det behövas trycksaker till vigseln, men också till festen efteråt. Hos oss kan ni t.ex. beställa vigselprogram, bordsnummerkort, festprogram och informationskort t ex för uppmärkning av specialkost. Saknar ni något kort i vårt verktyg kan vi alltid ta emot specialbeställningar. Använd våra förslag på texter eller hitta på egna. Alla texter kan bytas ut så de passar er.

Vigselprogram

På bröllopsdagen är det fint att dela ut vigselprogram oavsett om bröllopet sker i en kyrka eller på annan plats.

Gästerna kan följa med vad som kommer att hända och det är samtidigt en presentation av vigselförrättare och eventuellt andra personer som medverkar till en fin vigselakt.

Gifter man sig i kyrkan slipper gästerna fumla med psalmböcker då all info kan finnas i vigselprogrammet.

Dukningen på bröllopsdagen

Har ni valt någon av våra designer med ett visst tema så förstärks det genom att även bordsplaceringskort, informationskort och menyer har samma design. Kom ihåg att beställa några blanka bordsplaceringskort om det blir förändringar i sista stund så även en sista-minuten-gäst kan få ett placeringskort med samma design, även om det då blir handskrivet. Gör några extra "placeringskort" med texter som laktosfritt, veganskt eller glutenfritt så blir det enkelt för gäster som behöver extra information.

Efter bröllopet

Tackkortet är det finaste kortet och avslutningen på ert minnesvärda bröllop. Många av era gäster kommer att spara kortet för lång tid framöver som ett minne.

Tackkort

Efter bröllopet ska förstås tackkorten skickas.

De kan beställas med ert bröllopsfoto och blank insida (utan text) om ni vill skriva några personliga rader själva, eller så väljer ni att trycka kortet med en färdig text som ni kompletterar med era handskrivna namn och kanske ett personligt tack.

Lätt att beställa

Använd våra färdiga guider och textförslag om ni inte vill hitta på egna texter. Texterna är enkla att redigera för att passa er. Alla texter är valfria och utbytbara så korten går att använda till i princip vad ni önskar.

Ni behöver inte beställa alla era kort på en gång. Gör klart och spara och beställ bara det ni behöver för tillfället. Har ni andra önskemål på design, format osv kan vi ordna det också.

Trycksakerna hittar ni på en egen flik när ni loggat in.

Välkommen till Min Bröllopssajt!

Skapa konto Mer om bröllopshemsida

Samarbetspartners

Instagram Facebook