Min Bröllopssajt

Varför en bröllopshemsida?

Ett bröllop är ofta mer än en vigsel och en fest. Det kan vara aktiviteter både före och efter bröllopsdagen där gästerna behöver mer information än vad som får plats på inbjudningskortet. Med en egen bröllopshemsida gör ni det enkelt för gästerna och er själva.

Era vänner kommer att vilja läsa allt om er och den stora dagen!


1. Smarta funktioner som samlar allt på ett ställe

Alla funktioner är skapade för just bröllop. Med en OSA-sida kan gästerna anmäla sig direkt på hemsidan, svaren kan sedan laddas ner till en lista att t.ex. använda till bordsplacering. Med en bokningsbar önskelista får ni de presenter ni önskar er och undviker dubbletter.

2. Bekvämt för era gäster och ni får tid över till annat

Hemsidans information ger gästerna svar på sina frågor. Ni kan lägga tid på det ni verkligen vill och behöver göra inför bröllopet istället för att hamna i långa telefonsamtal. Var ska långväga gäster bo? Hur kommer jag i kontakt med Toastparet? Hur hittar jag till vigseln?

3. Enkelt utan förkunskaper, roligt och personligt!

Sidan är lätt att skapa! Välj bland designer och bröllopsdomäner. Gör hemsidan personlig med bilder och berätta hur ni träffades. Har ni gäster med olika modersmål kan hemsidan göras på flera språk. Med våra matchande trycksaker skapar ni en fin helhetskänsla!

Skapa konto Demosajt

Så här går det till

1. Välj er egen webbadress

Välj någon av våra bröllopsdomäner, eller köp ett eget och koppla till hemsidan. Vi har .se, .nu, .com, .dk och .fi domäner anpassade till bröllop, t.ex. skagiftasig.se, weddinginsweden.com och saganomringarna.se.

2. Välj er favorit bland våra designer

Välj bland ett stort antal designer med olika bakgrundsbilder, färgval och layouter. Våra designer finns med liggande meny, stående meny och onepage-layout. Alla designer är anpassade för datorer, surfplattor och mobiltelefoner.

Prova olika designer och layouter tills ni funnit er favorit. Håll utkik efter trycksaker-ikonen för designer med matchande trycksaker.

Visa designer

3. Fyll hemsidan med innehåll

Våra färdiga sidmallar gör det enkelt att skapa er hemsida och kräver inga förkunskaper. Alla sidor är valfria. Välj sidmall och fyll med egna texter och bilder. Med önskelistan som går att boka av undviker ni att få 2 brödrostar och med en OSA-sida får ni alla svar samlade på ett ställe.


Välj sidmallar

Välj bland våra olika sidmallar med funktioner anpassade för bröllop. Behöver ni ett OSA-formulär, en önskelista och en blogg? Eller kanske ett bildgalleri och en gästbok?

Fyll med innehåll

Berätta hur ni träffades. Presentera bröllopsföljet. Gör en sida för bröllopsdagen men tider, adresser och kartor. Era vänner kommer att vilja läsa allt om er och den stora dagen!

Lansera när ni är redo

Länken till hemsidan skriver ni ut på inbjudningskorten eller delar med er på valfritt sätt. På våra trycksaker kan ni dessutom skapa en QR-kod som gästerna kan skanna av för att ta sig till hemsidan!

Demosajt

Egna designinställningar - för er som vill skapa er egen design

Sätt er personliga touch med egna designinställningar. Håll utkik efter färgpalett-ikonen för designer som passar extra bra för egen design. Ladda upp er egen topp- eller bakgrundsbild, byt typsnitt, textfärg m.m. Funktionerna för egna designinställningar ingår i silver- och guldpaketen.

Talar era gäster olika språk?

Har ni släkt och vänner med olika modersmål är det enkelt att göra hemsidan med språkval.
Språkvalen visas med en flagga. Idag finns möjlighet att göra hemsidan på:

svenska, engelska (gb), norska, danska, finska, tyska, franska, spanska, italienska, kroatiska, nederländska, ryska, engelska (us), polska, turkiska

Er hemsida för allt ni vill berätta och allt era gäster behöver veta!

Välkommen till Min Bröllopssajt!

Skapa konto Mer om trycksaker

Samarbetspartners

Instagram Facebook