Min Bröllopssajt

Bröllopshemsida & Matchande trycksaker

— För allt ni vill berätta och allt era gäster behöver veta.

Skapa konto Demosajt

Lätt och rolig att skapa

Sidan är lätt att skapa! Välj bland många designer. Gör hemsidan personlig med bilder och berätta hur ni träffades. Har ni gäster med olika modersmål kan hemsidan göras på flera språk. Inspireras av vår demosida här.

Helt gratis i 6 månader

Med vårt baskonto får ni en hemsida gratis i 6 månader. Välj er egen webbadress med våra bröllopdomäner. Vi erbjuder också betalpaket som ger er fler funktioner, större flexibilitet och rabatt på våra matchande trycksaker. Se våra priser här.

Sidmallar anpassade för bröllop

Tack vare våra sidmallar anpassade för bröllop är det enkelt att komma igång. Behöver ni ett OSA-formulär, en önskelista, ett formulär för låtönskningar eller en blogg? Välj det som passar er. Inspireras av vår demosida här.

Mobilanpassade designer

Modernt och sparsmakat? Blommigt och färgsprakande? Välj er favorit bland våra snygga och mobilanpassade designer. Hos oss kan ni även beställa trycksaker som matchar er hemsida. Se alla designer här.

Smart O.S.A.-funktion

Med ett OSA formulär kan gästerna anmäla sig till bröllopet, samt meddela sina allergier eller behov av specialkost, direkt på hemsidan. Svaren laddar ni ned till en lista att t.ex. ge till köket eller använda till bordsplacering. Se vår demosida här.

Bokningsbar önskelista

Med en önskelista får ni de presenter ni önskar. Gästerna kan boka de presenter de vill ge och ni slipper få dubbletter. Önskar ni ett bidrag till bröllopsresan? Vi har lösningar för det också. Inspireras av vår demosida här.

Min Bröllopssajt på Instagram

Visa fler Följ oss på Instagram

Samarbetspartners

Instagram Facebook