Min Bröllopssajt

Frieriguiden

Lägg till frieri
 • Betygsätt12345

  Rena rama Bondfilmen av Sabine

  Lek/Äventyr
  Min sambo överraskade mig (och våra familjer) med ett frieri i samband med ett fallskärmshopp han fick i 25års present av mig och familjen året innan. Han berättar att han funderat på hur han skulle fria länge men sen slog det honom att göra det i samband med fallskärmshoppet.

  Dagen för hoppet var han väldigt, väldigt nervöst, vilket inte är likt honom så jag och hans syster trodde att han kanske inte ville hoppa. Jag fick nästan lite ångest att jag gett honom detta i present när han var han så nervös. I själva verket var han nervös för frieriet, men det visste ju inte jag då.

  Han hade pratat med fallskärmsklubben redan innan, så de hade bestämt att han skulle sätta på sig kostymen under hoppdräkten så jag och våra familjer som också var med och tittade inte skulle veta att han hade den på sig.

  Nervös som man är när man står och tittar på var det en lättnad när han landade. Döm om min förvåning när han sedan börjar ta av sig hoppardräkten och därunder har på sig en kostym!

  Så där, på en stor gräsplan tillsammans med våra familjer, iklädd kostym efter ett fallskärmshopp gick han ner på knä och friade :). Det var rena rama Bondfilmen och så romantiskt! Svaret blev självklart ja och en fantastisk ring med foreversymbol blev min trolovningsring.

Kommentarer

 • Inga kommentarer hittades. Bli den första att kommentera!

Information

Glädje blir större när man slösar med det.

Har du eller din älskade friat?

Dela med dig av hur det gick till.

Ska du fria?

Få tips och idéer av dem som redan friat.

Drömmer du om hur frieriet ska gå till?

Skriv och berätta. Drömmen kan bli sann!

Vill du bli varm i hjärtat?

Läs berättelser om kärlek och gläds med kärleksparen.

Kommentera och ge hjärtan till dina favoriter.

Välkommen till Frieriguiden.

Lägg till frieri

Samarbetspartners

Instagram Facebook