Min Bröllopssajt

Frieriguiden

Lägg till frieri
 • Betygsätt12345

  Perfekt med stort P av Ida

  ResaRomantisk
  Frieriet var personligt, planerat, speciellt och Perfekt med stort P.

  Mitt namn är Ida och jag jobbar som flygvärdinna. Som flygvärdinna sover jag borta mycket och därför beslutade jag och min pojkvän Rasmus att han skulle följa med mig på ett stopp till Kiruna. Planet var nästan fullt av turister som skulle åka till ishotellet och stämningen var på topp. När det är en knapp halvtimme kvar till landning trycker en passagerare på mitten av flygplanet på serviceknappen och jag går dit. Passageraren frågar mig en massa frågor om Kiruna och ärligt talat tyckte jag han verkade lite lurig. Helt plötsligt frågar han ”men du, hör du inte specialannonseringen?”

  Jag vänder mig fram för att kolla vad det är som händer. Längst fram i planet står min kollega och säger att det är en ung man som vill fråga en i personalen en fråga. Skynket åker undan. Och hon ger över ”micken” till min Rasmus. Hjärtat galopperade. Han ställer sig, framför 160 passagerare, och förklarar sin kärlek för mig. Jag är i chocktillstånd och han är så rörd att han nästan börjar gråta själv. Han avslutar med att fråga om jag vill gifta mig med honom och jag springer fram och skriker JA över hela kabinen! Mina kollegor börjar spela ”love is in the air” och alla passagerare skrattar och klappar i takt.

  Inte nog med den romantiska gesten så har han fixat champagne och osttallrik på rummet, hundsläde till ishotellet och en middag med rätter på is. Det är det mest romantiska någon någonsin har gjort och jag känner mig som en prinsessa.

Kommentarer

 • Inga kommentarer hittades. Bli den första att kommentera!

Information

Glädje blir större när man slösar med det.

Har du eller din älskade friat?

Dela med dig av hur det gick till.

Ska du fria?

Få tips och idéer av dem som redan friat.

Drömmer du om hur frieriet ska gå till?

Skriv och berätta. Drömmen kan bli sann!

Vill du bli varm i hjärtat?

Läs berättelser om kärlek och gläds med kärleksparen.

Kommentera och ge hjärtan till dina favoriter.

Välkommen till Frieriguiden.

Lägg till frieri

Samarbetspartners

Instagram Facebook