Min Bröllopssajt

Frieriguiden

Lägg till frieri
 • Betygsätt12345

  Nästan borta vid kärleken av Frida

  Hoppsan!Spontan
  Vi har varit tillsammans i drygt 6 år och varit med om otroligt mycket tillsammans, både mot och medgångar.

  För tre år sedan flyttade vi till Stockholm för att göra karriär och även om jag sa att Stockholm var den sista staden jag kunde tänka mig att bo i så var det kärleken till Anton som drog mig dit. Att leva utan honom är svårt för mig att tänka mig så därför valde jag kärleken. Så efter att ha bott i 3 olika städer ihop, köpt bostadsrätt i Stockholm och avklarat studier och stöttat varandra i både karriärsatsningar och privata mot och medgångar så hade vi båda tanken att nästa steg var att gifta sig.

  För mig hade dock tanken på giftermål varit otänkbar eftersom jag drömde om att gå altargången och möta min man tillsammans med min andra stora trygghet och kärlek i livet, pappa. Pappa skulle leda mig i kyrkan men när han dog året innan jag träffade Anton så kändes det helt enkelt för tungt att gifta sig utan pappa.

  Anton däremot har alltid drömt om ett stort prinsessbröllop och självklart vill jag försöka ge honom det. I sorgen efter pappa så hittade jag trygghet, stöttning och kärlek i Anton som varit en förstående klippa i vått och torrt. Han tog mig ur det svarta hålet av sorg och ersatte det med tacksamhet, trygghet och kärlek. Så när jag väl började vänja mig vid tanken - giftermål och drömma mig bort till det perfekta giftermålet så kom jag snabbt fram till att jag ville bli friad till av Anton stort något jag var duktig på att faktiskt nämna för Anton. Anton tyckte såklart att detta var en aning pressande, att komma på det bästa frieriet något som jag tror faktiskt hindrade honom från att ställa frågan.

  Så kom då min 30 års dag och någonstans hade jag på känn att det fanns tankar hos Anton att pop the question. Det var mycket planering med caterad mat, tävlingar att koordinera och planera detaljer både före och under festen och Anton var som vanligt en peppande partner och klippa i all planering.

  Som vanligt före en av alla våra fester och större planer så kände jag en stor euforisk lycka och kärlek till Anton för att han är den man han är och för att jag har just honom som partner. Lyckligare kan man faktiskt inte vara och mer tur med att hitta en så fin partner. Efter att ha sett honom springa omkring och säkerställa att alla mina gäster mådde bra, trivdes och hade roligt samtligt som han koordinerade alla detaljer i festen för min skull så kände jag att jag måste bara få honom. Han måste bara få bli min på riktigt och jag kunde inte vänta på att få heta Carlsson Green. Carlsson efter hans mor och även mitt släktnamn (från pappa) och Green efter hans far och honom.

  När större delen av min Gatsbyinspirerade fest, med ca 20 vänner på plats, hade gått och vi skulle gå ut och dansa på ett av våra favorituteställen, kände jag att jag måste bara fråga. Vi stod inne i baren på Soup och både Anton och jag var väldigt sansade eftersom vi istället för att förtära alkoholhaltiga drycker hade koordinerat i festen. Anton skulle beställa sin första favorit GT för kvällen och frågade mig om jag ville ha något. Jag tittar på honom och säger, Anton, vill du gifta dig med mig. Han ser lite chockad ut och frågar Va, vad sa du?, man får inte driva om sånt. Då frågar jag honom igen Vill du gifta dig med mig? och tittar djupt in i hans isblå ögon. Då bara skriker han JA JA!!! och ropar på killen i baren att fixa champagne in till oss och våra gäster så fort han bara kan. En fotograf är plötsligt framme hos oss och bilderna börjar smattra. Vi ler och är berusade av känslan av ofantlig lycka och så mycket kärlek att vi nästan spricker.

  Min absolut bäst vän står ganska nära mig så jag petar henne på axeln och ropar att vi ska gifta oss i sommar. Sara tittar på mig ser nästan ännu gladare ut än jag och Anton, kastar sig om halsen på oss båda och skriker, åhhh ja äntligen! varpå hon av ren glädje tömmer hela sin öl över Anton, kastar sig på honom av spontan lycka i en stor kram. Anton och Sara tumlar ner på golvet mitt i folkhavet och alla gästerna som står runt om oss börjar skratta. Några av dem frågar vad det är som händer varpå jag förklarar att vi ska gifta oss.

  Drygt två veckor senare är datum satt, bröllopslokal och kyrka är bokade och vi har beställt alla inbjudningskort som ska skickas ut till drygt 70 gäster. Vi gifter oss den 4 augusti 2018 i Halmstad.. som Per Gessle sjunger nästan borta vid kärleken...

Kommentarer

 • Inga kommentarer hittades. Bli den första att kommentera!

Information

Glädje blir större när man slösar med det.

Har du eller din älskade friat?

Dela med dig av hur det gick till.

Ska du fria?

Få tips och idéer av dem som redan friat.

Drömmer du om hur frieriet ska gå till?

Skriv och berätta. Drömmen kan bli sann!

Vill du bli varm i hjärtat?

Läs berättelser om kärlek och gläds med kärleksparen.

Kommentera och ge hjärtan till dina favoriter.

Välkommen till Frieriguiden.

Lägg till frieri

Samarbetspartners

Instagram Facebook