Min Bröllopssajt

Frieriguiden

Lägg till frieri
 • Betygsätt12345

  Min fästman avslöjade sitt frieri på fyllan.. av Nicole

  Hoppsan!PinsamResa
  Min fästman avslöjade sitt frieri när han var full...TVÅ gånger! Han berättade det till mig vid två olika tillfällen, först ett halvår innan frieriet och sedan en månad innan. Han förklarade att han älskade mig och ville gifta sig med mig samt spendera resten av livet med mig. Han förklarade även att han skulle kunna fria till mig vilken dag som helst men att han ville vänta till 8 augusti. Det var nämligen datumet som hans föräldrar samt farföräldrar gifte sig. Därför ville han också fria just det datumet.

  Efter att han, TVÅ gånger, på fyllan avslöjat att han planerar att fria till mig 8 augusti, så visste jag inte om han själv mindes att han berättat det för mig. Jag vågade inte fråga honom eller säga det till någon annan heller. Tänk om han inte alls gör det då?! Tänk om han ångrar sig innan dess?!

  Den 8 augusti var vi i södra Italien för att fira vänner på deras bröllop. Jag och min fästman var på hotellrummet. Vi spelade klassiska italienska låtar och började spontandansa över hela rummet. Min fästman satte på låten Con ti partiro med Andrea Bocelli. Han tog tag i mig och förde mig i dansen. Sedan gick han ned på ena knät, tog fram en ring ur fickan och sa de finaste orden jag någonsin hört: Vill du gifta dig med mig? Självklart var mitt svar ja. Det hade jag vetat att jag skulle svara redan ett halvår tidigare när han avslöjat frieriet den första gången.

Kommentarer

 • Inga kommentarer hittades. Bli den första att kommentera!

Information

Glädje blir större när man slösar med det.

Har du eller din älskade friat?

Dela med dig av hur det gick till.

Ska du fria?

Få tips och idéer av dem som redan friat.

Drömmer du om hur frieriet ska gå till?

Skriv och berätta. Drömmen kan bli sann!

Vill du bli varm i hjärtat?

Läs berättelser om kärlek och gläds med kärleksparen.

Kommentera och ge hjärtan till dina favoriter.

Välkommen till Frieriguiden.

Lägg till frieri

Samarbetspartners

Instagram Facebook