Min Bröllopssajt

Frieriguiden

Lägg till frieri
 • Betygsätt12345

  Ingen som helst aning av Sussie

  RomantiskHoppsan!
  Vi skulle vänta tills allt var klart med sambons fasta tjänst innan vi skulle prata bröllop och allt som hör därtill, men han överraskade mig på en dejt inne i stan.

  Kom till torget där vi skulle träffas och möts av en uppklädd och snygg sambo. Själv hade jag jobbat och gick i arbetskläder. Kändes lite konstigt, då jag kände mig något nedklädd, men det fick gå. Utan att förstå något stod vi utanför en smyckebutik. Då frågar sambon mig om det är ett bra ställe att börja på. Det tog mig säkerligen 5 långa minuter att förstå vad vi ens gjorde förr. Hjärnan gick på högvarv. Enda gången vi skulle gå i en smyckebutik skulle vara om vi skulle gifta oss... men då skulle han ju ha fixat fart jobb och sen pratat med mina föräldrar. Han hade pratat med mina föräldrar:) utan att jag visste om något. Han tyckte att vi skulle gå vidare i vårt förhållande. Så tanken med dejten var att jag skulle få leta ringar, för han ville att jag skulle ha ringar som jag trivs med, då jag förmodligen ska ha ringarna livet ut.
  Blev rörd och VÄLDIGT överraskad:) första frieriet någonsin.

  Innan jag blev friad till så hade jag en föreställning om att ett frieri går ut på att han går ner på knä, men efter det här, så har mina tankar om frieri förändrats. Frieri är ju faktiskt överraskningen då partnern tar initiativ till att fråga om jag vill gifta mig... sen hur man gör det... kvittar lite:)

Kommentarer

 • Inga kommentarer hittades. Bli den första att kommentera!

Information

Glädje blir större när man slösar med det.

Har du eller din älskade friat?

Dela med dig av hur det gick till.

Ska du fria?

Få tips och idéer av dem som redan friat.

Drömmer du om hur frieriet ska gå till?

Skriv och berätta. Drömmen kan bli sann!

Vill du bli varm i hjärtat?

Läs berättelser om kärlek och gläds med kärleksparen.

Kommentera och ge hjärtan till dina favoriter.

Välkommen till Frieriguiden.

Lägg till frieri

Samarbetspartners

Instagram Facebook