Min Bröllopssajt

Frieriguiden

Lägg till frieri
 • Betygsätt12345

  Flashmob på torget av Rasmus

  RoligRomantisk
  I min kanske naiva värld så friar man en gång i livet och därför är det dumt att kasta bort det och inte göra det till en riktigt minnesvärd dag.

  Jag gick länge och fundera på vad man skulle kunna hitta på och beslutade tillslut att en Flashmob var grejen. En flashmob, är när en grupp människor plötsligt samlas på en offentlig plats, och där gör någonting oväntat en kort period och sedan skingras direkt efter.

  Så jag kontaktade en dansskola för att få hjälp med detta. De satte upp ett dansprogram så nu var det bara för mig att lura in min blivande fru Hanna till den bestämda platsen och tiden.

  Det här var till en början tänkt som en liten grej på torget i Lidköping eller liknande men under ytan ville ödet att det skulle bli större. Dagen innan hade kommunen fått uppgifter om det här och jag fick frågan om jag ville utföra frieriet i en mellanakt innan Miss Li gick upp på scen. Nervös blev jag men hade i bakhuvudet, ska det vara minnesvärt så ska det, så jag svarade ja.

  Dagen efter begav sig en ovetande Hanna och hennes dotter Maja in för en mor och dotter myskväll och för att se Miss Li spela, medans jag skulle ta hand om våran 1,5 åriga son. Maja visste hela tiden planen och hennes uppgift var att få Hanna på rätt plats och i rätt tid. Jag hade samtidigt fått hem svärmor som skulle ta hand om vår son under kvällen.

  Alla planer gick som planerat och Hanna befanns sig som instruktion bredvid mixerbordet 19:45, medans en nervös jag och en ännu nervösare svärmor med barnvagn stod bakom scenen.

  Bruno Mars - Marry you började spelas och dansarna drog igång. Dansarna hade ögonkontakt med Hanna och vi bakom scen smög fram för att titta. Där ser jag Hanna och hon fattar fortfarande ingenting. När låten närmar sig slutet så drar de in Hanna i en halvmåne och hämtar mig från andra hållet. Hanna ser mig inte förrän jag står precis framför henne och då räcker jag över en guldros och ställer mig på knä och friar. Hon blir minst sagt berörd och det dröjde ett tag innan hon kunde smällta allt. Jag med för den delen.

  Efter frieriet begav vi hos till vårat hotellrum som jag och dottern hade pyntat med 50st röda rosor. Öppnade en flaska vin och jag svara på frågor medans Hanna lade pusselbitarna på plats. Sen begav vi oss ut på en härlig partykväll tillsammans. Vi hade en toppen kväll.

  Frieriet och när jag frågar svärfar om lov finns på följande youtube länk: https://youtu.be/8tUIqukYSQU

Kommentarer

 • Inga kommentarer hittades. Bli den första att kommentera!

Information

Glädje blir större när man slösar med det.

Har du eller din älskade friat?

Dela med dig av hur det gick till.

Ska du fria?

Få tips och idéer av dem som redan friat.

Drömmer du om hur frieriet ska gå till?

Skriv och berätta. Drömmen kan bli sann!

Vill du bli varm i hjärtat?

Läs berättelser om kärlek och gläds med kärleksparen.

Kommentera och ge hjärtan till dina favoriter.

Välkommen till Frieriguiden.

Lägg till frieri

Samarbetspartners

Instagram Facebook