Min Bröllopssajt

Frieriguiden

Lägg till frieri
 • Betygsätt12345

  En film med kända personer från Värmland av Oliwer

  High TechHögtidligRolig
  Ja i vilken ände ska man börja? Jag och min fantastiska fru har inte jättelång historik vi träffades sent i Maj 2015 på en spontan promenad men från den dagen har vi bokstavligt talat varit oskiljaktiga. Jag föll som en fura och jag har aldrig i mitt liv träffat en så underbart härlig och rolig tjej. Så att detta var kvinnan i mitt liv visste jag ganska snabbt.

  Så på vårkanten 2016 bestämde jag mig att nu ska jag göra slag i saken och ställa mitt livs viktigaste fråga. Jag funderade länge på hur jag ville göra det och bestämde mig efter mycket grubblande att jag ska Go Big. Hadis som min fru heter brukar ALLTID ha en stor fest när hon fyller år och detta året fyllde hon 30 så nu var inget undantag. Jag sa till henne att jag ville anordna festen för henne som en present och att hon skulle släppa allt till mig. Det gjorde hon och jag fick hjälp av en av hennes närmsta vänner och vi bjöd in ca 70-80 personer och datumet var satt till 11/6-16.

  Jag hade då bestämt att jag skulle fria till henne på festen och eftersom vi har en väldigt komisk jargong till varandra så bestämde jag mig för att göra en film till henne som skulle visas på festen och avslutas med mitt frieri.

  Sagt & gjort jag satt mig ner och bollade idéer med mig själv hur jag kunde få till denna film utan att hon skulle fatta att det nalkades ett frieri, och till slut fick jag idén att filmen skulle handla om vad man ger en tjej som har allt...

  Jag satte mig och skrev manus och eftersom min fru är uppväxt i Karlstad så beslöt jag mig för att kontakta lite kända personer från Värmland som kunde medverka i filmen och skoja och driva med att dem känner Hadis och berätta lite mer om henne. En stor grej som vi alltid retar varandra för är att båda tycker att den andre kör bil väldigt dåligt, så jag fick efter mycket sökande kontakt med Tina Thörner (känd rally profil från Värmland) som jag skrev ett manus till och hon medverkade i videon. Jag fick även med Ola Serneke känd näringslivsprofil som är VD på bolaget hon jobbar på att medverka i filmen och ett par andra profiler.

  Filmen är ca 15-20 minuter lång och avslutas med ett bildspel på fina stunder vi delat ihop tillsammans med vår låt som spelandes i bakgrunden. När låten kulminerar så stannar videon och jag ställer mig upp och går fram till Hadis och går ner på ett knä, säger några väl valda och frågar om hon vill gifta sig med mig.

  Det blev iaf väldigt uppskattat och hon sa JA! =) Nu är vi gifta sedan 6 månader tillbaka och åker på bröllopsresa om fem dagar.

Kommentarer

 • Inga kommentarer hittades. Bli den första att kommentera!

Information

Glädje blir större när man slösar med det.

Har du eller din älskade friat?

Dela med dig av hur det gick till.

Ska du fria?

Få tips och idéer av dem som redan friat.

Drömmer du om hur frieriet ska gå till?

Skriv och berätta. Drömmen kan bli sann!

Vill du bli varm i hjärtat?

Läs berättelser om kärlek och gläds med kärleksparen.

Kommentera och ge hjärtan till dina favoriter.

Välkommen till Frieriguiden.

Lägg till frieri

Samarbetspartners

Instagram Facebook